Welkom bij Enerchia!

Geen producten

Al onze producten zijn biologisch en SKAL gecertificeerd.

Veel amateur en professionel sporters hebben  prestatie verbetering gemerkt bij het gebruik van Enerchia bij  hun trainingen en wedstrijden. 

Sportvoeding voor de training.

Neem een half uur tot een uur voor de training een Enerchia shake. Deze maak je door 2/3 eetlepels Enerchia te mengen met 150 ml volle yoghurt en 100 ml jus en 100 ml water.

Goed doorroeren en na 10 minuten nog eens doorroeren en dan opdrinken. Deze shake zorgt voor een gelijkmatige aflevering van suiker aan het lichaam. De zaadjes vormen een soort gel die een snelle opname van suiker tegen werkt. Zo ontstaan er geen lage suikergehaltes doordat insuline laag blijft in het bloed.  In plaats van trillen zweten en zwakte ervaar je juist kracht en een toename in uithoudingsvermogen . Er is geen vol gevoel in je maag en je hebt energie genoeg voor een training of  wedstrijd van 60 tot 75 minuten.

Sportvoeding tijdens de training.

Lange afstand hardlopers of wielrenners kunnen een gel maken met chiazaad. Meng 2 eetlepels chiazaad met een 200 ml liter water en neem deze fles mee tijdens de training. Het vochtopnemende vermogen zorgt voor hydratie van binnenuit en neemt het hongergevoel weg gevoel. Prestaties verbeteren en je herstelt sneller.

Het hoge gehalte aan magnesium draagt bij aan het verminderen van vermoeidheid en moeheid.

Probeer het eens.