Welkom bij Enerchia!

Geen producten

Al onze producten zijn biologisch en SKAL gecertificeerd.

U wilt natuurlijk het beste voor uw huisdier. Daarom kunt u het beste biologisch chiazaad geven aan uw huisdier. Net als de mens hebben dieren ook omega 3 vetzuren nodig. Deze worden niet standaard aan dierenvoeding toegevoegd. Met het toevoegen van chiazaad aan de voeding van uw hond, kat of paard verrijkt u de voeding met omgea 3 vetzuren wat bijdraagt aan een goede gezondheid.

Voor poezen en kleine honden:

U kunt een halve eetlepel chiazaad mengen door het voer.

Voor grote honden:

U kunt een hele eetlepel chiazaad mengen door het voer.

Voor paarden:

U wilt natuurlijk het beste voor uw paard. Chiazaad is een goede aanvulling voor het dieet van uw paard en u kunt het beste dan gegarandeerd pesticiden vrij chiazaad nemen door biologisch chiazaad te geven. De voordelen van dit zaad komen uit de omega drie vetzuren en de vezels die in het chiazaad zitten en zorgen voor een goede stoelgang. De vezels van chiazaad nemen heel veel vocht op en zorgen dat het zand goed uit de maag komt. Daarnaast bevat het chiazaad veel eiwit mineralen en vitamines.

Na een paar weken zult u merken dat de huid meer gaat glanzen minder ontstekingen zijn en de paarden wat rustiger worden. Voor paarden die grazen is de hoeveelheid 45 g per dag die u beste kunt geven dat zijn drie eetlepels. Voor paarden die binnen staan is 90 g per dag.

 

Momenteel verkopen wij ons zaad in zakjes van 250 g. Indien u een grotere verpakkingbeeld van 25 kg kunt u contact met ons opnemen dan kunnen wij dat voor u verzorgen.

Probeer het eens een maand u zult het verschil gaan merken.